27 грудня 2019 року 39 зенітно-ракетний полк відзначав свою третю річницю від заснування! 

До музичних вітань для наших захисників у Будинку культури були запрошеня і наші солісти народної студії: Ліна Ткачук, Аліна Смірнова та Богдана Андрійчук.

                             

Вже традиційно 19 грудня на площі героїв у Володимирі-Волинському стартували новорічно-різдвяні святкування! 

Відбулось засвічення ялинки, привітання від мера міста та концертні номери, в яких брали участь і вихованці народної студії "Лодомир".

 

27-го листопада у районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди повернення військовослужбовців 39-го зенітно-ракетного полку зі сходу України, де вони у зоні ООС виконували бойові завдання.

З поверненням військовослужбовців із зони бойових дій привітали своїми піснями вихованці народної  студії “Лодомир”: старший і молодший ансамблі та солістка студії Аліна Смірнова.

 

Всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні "Сурми звитяги" 2019. Львів.

Уже третій рік поспіль вихованці народної студії "Лодомир" стають лауреатами 1 премії цього конкурсу.  Також 1 премію отримало тріо "Експромт" у складі Анни Лазорко, Ліни Ткачук та Марти Вальчук.Третю премію у номінації сольний спів отримала Анна Лазорко. Вітаємо переможців!!

Нагородження та участь у Гала-концерті відбулося 26 листопада у ЛьвівськомуНаціональному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

14 жовтня  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці і 77-ї річниці створення Української повстанської армії.

Відзначення найголовнішого військового свята країни розпочалося із молитви біля пам’ятника Героям ОУН-УПА, де священики відслужили панахиду за загиблими. Перед присутніми з повстанськими піснями виступили вихованці народної студії вокального співу “Лодомир”.

З площі Героїв хода попрямувала до парку “Слов’янський”, де відбулося покладання квітів до символічної могили “Борцям за волю України” та святковий концерт.

 

7 серпня вихованців народної студії запросили виступити зі святковою програмою на святі села Мельники біля озера Світязь.

Свої вітання і найкращі пісні подарували глядачам квартет "Експромт", солісти : Анна Лазорко, Марта Вальчук, Ліна Ткачук, Ірина Гонтарук  і Уляна Сурмик, за що отримали море гучних оплесків і чудові слова вдячності.

20-го травня у Володимир-Волинському районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди повернення військовослужбовців 1-го зенітно-ракетного дивізіону 39-го зенітного ракетного полку із зони проведення ООС у пункт постійної дислокації. 

в святковому концерті брали участь і вихованці "Лодомиру".

18-го травня у Володимирі-Волинському відбулися цікаві заходи з нагоди святкування Дня Європи.

Повний зал зібрав концерт “Володимирське Євробачення 2019”, під час якого учні навчальних закладів міста демонстрували свої акторські та пісенні таланти. Серед них свою майстерність демонстрували вихованці народної студії» «Лодомир».

Андійчук Богдана представляла пісню Греції, Савюк Вероніка – пісню Польщі, Аліна Смірнова – пісню Словенії, Юнак Юлія – пісню Німеччини, Ліна Ткачук - пісню Угорщини, Ольга Луцюк, Ірина Гонтарук –пісню Франції та Іспанії.

17-го травня під час проведення свята обдарованої молоді “Зоряний олімп” у Володимирі-Волинському  міська влада відзначила переможців предметних олімпіад всеукраїнського та обласного рівня, а також призерів конкурсів захисту наукових робіт у Малій Академії Наук та їхніх наставників.

06 квітня 2019 року в м. Нововолинськ відбувся обласний конкурс літературно-музичних, вокально-хореографічних композицій, малюнків, фотографій “Сонце України в наших руках “. народна студія "Лодомир" та зразковий ансамбль народного танцю з композицією "Духом єдині" посіли 2 місце.

 

19 березня міська бібліотека для дітей проводила свято книги, на якому виступали зі своїми піснями вихованці молодшої групи "Лодомиру".

Різдвяний концерт "З колядою в серці" 2019.

8 січня у Будинку культури відбувся різдвяний концерт "З колядою в серці".Одинадцятий рік поспіль вихованці народної студії "Лодомир" вітають своїх жителів і гостей міста з Різдвяними святами. Колядками і щедрівками, різдвяними піснями у супроводі танцювальних колективів показували свою майстерність солісти студії та вокальні ансамблі. Яскравості святу додали також вихованці секції художньої гімнастики.
                                                                                                  

Битва талантів .

28 грудня  у районному будинку культури відбулося шоу “Битва талантів”. Призовий фонд становить 20 тисяч гривень.Свої таланти у різноманітних  номінаціях демонстрували  двадцять п'ять учасників не тільки з Володимира-Волинського, а й інших регіонів.
У шоу взяли участь і наші солісти студії: Ірина Гонтарук, Анна Лазорко, Влада Цицьора і Богдана Андрійчук.
Всі дівчата дуже гарно показали свою майстерність. Переможцями стали Ірина Гонтарук та Анна Лазорко, які отримали по 6 тисяч гривень. Влада Цицьора отримала сертифікат на меблі від "Гербору". Вітаємо переможців!

18-19 грудня у ЦПО для пізнайчат вихованці молодшої групи "Полунички" приготували кілька пісень про Святого Миколая.

Міжнародний благодійний фестиваль "Мистецький храм"

!7-18 грудня у Івано-Франківську відбувся 11 Міжнародний благодійний дитячий фестиваль "Мистецький храм".
У ньому брала участь солістка студії Анна Лазорко.

У ЛУЦЬКУ ДІТИ УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ ПОКАЗАЛИ ВЛАСНІ ТАЛАНТИ.

Обласний фестиваль для творчих дітей учасників АТО «Самоцвіти» за участю військових капеланів та волонтерів пройшов 15 грудня у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та технічних навчальних закладів.
Під час заходу усі охочі змогли насолодитися виступами юних талантів, а також взяти участь у майстер-класах та виготовленні колективної інсталяції. Наприкінці заходу усі діти військових отримали подарунки від Святого Миколая.

13 грудня вихованці "Лодомиру" на Андріїївських вечорницях у ЦПО.

Герої нашої доби.

Захід- конкурс, присвячений героям, які загинули за Україну, провела дитяча бібліотека. Під час нагородження переможців свої пісні подарували Аліна Смірнова , яка виконала  "Батькову сорочку" та Ангеліна і Анастасія Слісаруки - "Хочемо миру".

Всеукраїнський фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги 2018".

У Львові завершився Всеукраїнський відбірковий тур XІХ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги», що проходив з 14.10.2018 по 4.11.2018р.

Фестиваль проводиться щорічно за участю дітей, учнівської та студентської молоді. У цьогорічному фестивалі взяли участь близько 12000 учасників, у заключному етапі фестивалю – близько 2500 учасників. На великій сцені за чотири конкурсних дні пройшло 185 концертних одиниць. На малій сцені – 105 учасників у номінації «Художнє читання». На перегляд було подано 487 художніх робіт, 85 творів у номінації «Авторська поезія і проза».

Народна студія "Лодомир" також прийняла участь у конкурсі, де зайняла 1 місце. Квартет "Експромт" посів друге місце і солістка Ірина Гонтарук - третє. Вітаємо переможців! 

3 грудня у Львівській опері відбулось нагородження переможців і Гала-концерт.

 

День захисника України 2018.

14 жовтня у м. Володимирі-Волинському відбулась панахида та покладання квітів біля пам'ятника героям ОУН-УПА, після чого вихованці народної студії "Лодомир" виконали кілька повстанських пісень.
 
Біля КМЦ виступ у пролозі до патріотичного флешмобу та святкового концерту.
 
 
 

 Всеукраїнське талант-шоу "Диво дитина".

Всеукраїнське талант-шоу “Диво-дитина”, у якому взяли участь діти з різних регіонів України, відбулося у Львові. На ньому учасницею була солістка студії Ліна Ткачук., яка виступала в номінації вокал та виборола Гран-прі конкурсу.
Голова журі заслужений журналіст України, Президент благодійного дитячого фестивалю, експерт телевізійних соціальних проектів «Стосується кожного» і «Говорить Україна» –Галина Кінах запросила  представляти наше місто  у талант шоу, яке відбудеться незабаром у столиці нашої України – місті Києві.
              

Місто Володимир-Волинський відзначає своє 1030ліття від дня заснування.

28 липня місто відзначає свій день народження -1030 років. До святкових заходів долучилися і вихованці народної студії "Лодомир". Біля пам'ятника Володимиру у парку Слов'янський відбувся Молебень, після якого солістка студії Ліна Ткачук виконала пісню про Володимир. На святковому Узвозі вихованці студії подарували жителям і гостям міста патріотичний святковий концерт.

"Лодомир" на Міжнародному фестивалі української пісні "Молода Галичина 2018"

У липні в місті Новояворівськ відбувся 26-ий фестиваль української пісні "Молода Галичина". В ньому брали участь вихованці Народної студії "Лодомир" квартет "Експромт" у складі Анни Лазорко, Марти Вальчук, Ліни Ткачук та Ірини Гонтарук. Під час трьох конкурсних днів дівчата виконували 3 різних твори: "Солдатику мій", "Розкажи мені" та акапела "Ой чорна я си чорна".Серед 100 виконавців з 15 країн світу Квартет " Експромт" став лауреатом третьої премії. Вітаємо! 
          

 Фестиваль "Княжий".

23 червня поблизу Володимира-Волинського над річкою Лугою стартував другий фестиваль "Княжий".
На дійстві-містерії біля Дяда  купальську пісню виконала солістка студії Влада Цицьора.

Вихованці народної студії "Лодомир"  на благодійному фестивалі у Польщі. Квартет "Експромт" разом з танцювальним колективом "Веселка" - гості фестивалю.

Червона рута-2019

9 червня 2018 р. у приміщенні Міського палацу культури відбувся Волинський обласний відбірковий конкурс XVI Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута–2019».

Переможці конкурсу отримали право представляти Волинь у фінальних змаганнях фестивалю «Червона рута», що відбудуться у вересні 2019 р. в м. Чернівці. 
Переможцем від Волині стала солістка народної студії "Лодомир" Ірина Гонтарук.

Юні голоси 2018.

 

День Європи у Володимирі.

Міжнародному Дню Європи були присвячені заходи, що відбулися 19 травня 2018 р. у Володимирі-Волинському приміщенні культурно-мистецького центру. У кіноконцертному залі пройшла програма «Дружба без кордонів» за участю солістів-учнів загальноосвітніх шкіл міста, вихованців ЦПО, які неперевершено виконали композиції англійською, французькою та італійською мовами. Дуже яскраво та щиро зустрічали глядачі виступ ансамблю пісні і танцю землі Грубешівської Республіки Польщі під керівництвом Гражини Темпорович.

Яскраві композиції іноземних хітів у чудовому професійному виконанні солістів народної студії «Лодомир»: Ліни Ткачук, Ірини Гонтарук, Анни Лазорко, Аліни Смірнової, Юнак Юлії, Цицьори Владислави, Катерини Ткачук, дуету «Стильні дівчата», Вікторії Корець та Вероніки Савюк визивали шквал емоцій та оплесків у глядачів.

Свято вишиванки у Володимирі.

17 травня, о 17.00 в культурно-мистецькому центрі відбувся концерт «Вишиванка цвіте над Україною», де свої пісні дарували вихованці народної студії «Лодомир»: квартет «Експромт», солісти Гонтарук Ірина, Уляна Сурмик, Вероніка Савюк та Ольга Луцюк.

 

 Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості, присвяченому 100-річчю позашкільної освіти.

Впродовж трьох днів – з 16 по 18 травня 2018 року – на Волині тривало свято пісні і танцю, туристсько-спортивних змагань та конкурсів, презентацій наукових проектів та технічних досягнень. Саме так розпочали святкування 100-річчя позашкільної освіти в Україні, участь у якому взяли понад дві тисячі дітей, педагогів зі всієї України та навіть Білорусії.

Вихованці народної студії «Лодомир» разом з танцюристами зразкового колективу «Веселка» мали честь відкрити святковий концерт, який відбувся на другий день святкування  у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, своєю патріотичною композицією «З вірою у щасливе майбутнє». А також в концерті брав участь квартет «Експромт» з піснею «Україна».

Місто зустріло своїх героїв.

3 травня жителі  нашого древнього Володимира-Волинського урочисто зустрічали своїх захисників – військовослужбовців зенітно – ракетного полку, які повернулися в місце постійної дислокації після виконання бойових завдань на сході України.

Після завершення урочистостей на площі на військовослужбовців полку чекав кМісто зустріло своїх героїв.

3 травня жителі  нашого древнього Володимира-Волинського урочисто зустрічали своїх захисників – військовослужбовців зенітно – ракетного полку, які повернулися в місце постійної дислокації після виконання бойових завдань на сході України.

Після завершення урочистостей на площі на військовослужбовців полку чекав концерт колективів міста у культурно – мистецькому центрі, в якому брали участь ансамбль народної студії "Лодомир", квартет "Експромт", солістки Анна Лазорко і Ліна Ткачук.онцерт колективів міста у культурно – мистецькому центрі, в якому брали участь ансамбль народної студії "Лодомир", квартет "Експромт", солістки Анна Лазорко і Ліна Ткачук.

 

 

Дивосвіт дитячих талантів у Володимирі -Волинському.

27 квітня 2018 року в районному будинку культури відбувся міський огляд художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. З вітальним словом від імені міського голови Петра Саганюка до присутніх звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук. Відзнаку з Міністерства освіти України про присвоєння звання “народний” ансамблю центру позашкільної освіти “Лодомир”  (керівник Галина Тюрікова) вручила методист Волинського центру естетичного виховання Таїсія Хайба.

 

21 квітня 2018 року у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся обласний етап конкурсу літературно-музичних, вокально-хореографічних композицій, малюнків, фотографій «Сонце України в наших руках». Від нашого міста у конкурсі взяли участь творчі учнівські колективи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 та Центру позашкільної освіти.

У номінації вокально-хореографічні композиції народна вокальна студія «Лодомир» та зразковий хореографічний колектив Центру позашкільної освіти здобули найвищу перемогу конкурсу – Гран-прі (керівники Галина Тюрікова та Марина Буховецька).

У номінації  літературно-музичні композиції творчий учнівський колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 здобув  І місце ( керівники Світлана Лиско, Інна Кориневська, Ірина Божик). В композиції брала участь солістка студії «Лодомир» Ліна Ткачук.

30.03.2018року. Наказом Міністерства освіти і науки  про присвоєння звань 

Студії вокального співу "Лодомир" присвоєно звання народної.


 Обласний фестиваль зразкових та народних колективів «Олімп творчості та майстерності».

29-30 березня 2018 року відбувся обласний фестиваль зразкових та народних колективів «Олімп творчості та майстерності».

У фестивалі взяло участь більше 3000 обдарованих дітей – 61 «Зразковий художній колектив» та 17 «Народних художніх колективів».

Високу виконавську майстерність, сценічну культуру, ансамблевий стрій, володіння динамічною палітрою звуку, а також розмаїття танцювального мистецтва продемонстрували театральні, хорові, хореографічні та фольклорні колективи, студії декоративно-ужиткового й образотворчого мистецтва, літературні студії,  вокальні ансамблі, ансамблі бандуристів та народної музики. 

У Палаці культури міста Луцька в рамках фестивалю відбулася виставка робіт образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, на якій представлено творчість зразкових студій і гуртків зі всієї області.

Під час заходу вихованці кожного позашкільного закладу підготували та представили власні відеопрезентації та емблему колективу.

Усіх учасників фестивалю нагороджено дипломами управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.

Вихованці Зразкової студії вокального співу "Лодомир" також представили свою майстерність, за що отримали похвалу від журі і щирі оплески від глядачів.

Вихованці зразкової студії "ЛОДОМИР" долучились до акції-Благодійний ярмарок "Наблизимо перемогу разом", яка була огранізована громадською організацією "Активіст". Уже четвертий рік поспіль своїми патріотичними піснями вони заявляють про свою особисту позицію, про свою небайдужість до подій, які відбуваються в Україні, про бажання жити в вільній Незалежній країні!

Творчий вечір «Від щирого серця».

30 січня у Районному будинку культури відбувся Творчий вечір Сергія Біляєва та його друзів. Радували гостей своїми виступами вихованці вокальної студії «Лодомир» квартет "Експромт" - Ірина Гонтарук, Ліна Ткачук, Марта Вальчук та Анна Лазорко піснею "Солдатику мій" та солістка Ірина Гонтарук піснею "Коли припиняться бої".

Срібні дзвіночки -2018.

27 січня в м. Ковель Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації проведено обласний конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки».

Юні таланти нашої студії Ольга Луцюк, Богдана Андрійчук та Ірина Гонтарук продемонстрували високу виконавську майстерність, артистичність, оригінальну інтерпретацію музичного твору, вміло розкрили художній образ.  Стали лауреатами 2 премії Ольга Луцюк та Ірина Гонтарук в своїх вікових категоріях. Вітаємо переможців!!! Бажаємо успіхів і надалі!

Десятий благодійний різдвяний концерт «З колядою в серці- 2018».

Уже десятий рік поспіль зразкова студія «Лодомир» дарує різдвяні віншування і пісенні вітання, класичні, старовинні і сучасні колядки та щедрівки своїм вдячним слухачам –жителям і гостям міста Володимира-Волинського. На другий день Різдва 8 січня у Районному будинку культури відбувся 10-й ювілейний різдвяний концерт «З колядою в серці». Як і минулі три рази цей концерт був також благодійним. Зібрані кошти будуть передані на потреби військових. 

В концерті брали участь вихованці зразкової студії «Лодомир»: старша вокальна група, середня і молодша «Полунички», солісти студії: Ліна Ткачук, Марта Вальчук, Дмитро Нехай,  Аліна Смірнова, Анна Лазорко, Владислава Цицьора, Ірина Гонтарук, Вікторія Корець, Ярослава Самолюк, Вероніка Савюк,Уляна Сурмик, Богдана Андрійчук, Ольга Луцюк. Кожне виконання викликало певні емоції і почуття у глядачів та супроводжувалось бурхливими оплесками. У багатьох на очах були сльози, коли діти співали пісні «Молитва на Різдво», «Через поле широкеє». 

Вигуками «Браво», «Молодці» супроводжувались виступи випускників студії Катерини Рибак та Олександра Чишія, які зачарували своїм неповторним уже більш професійним співом, а також  виконання світових хітів солісткою студії Ліною Ткачук, та їх дует з Олександром «O Holy Night».  Святковості і феєричності додали виступи солістів у супроводі хореографічних колективів «Колориту» та «Грейс», а національний колорит запанував у вихорі танцю зразкового колективу «Веселка». 

На ювілейному святі брали участь і випускники минулих років, які з радістю погодились долучитись і ще раз відчути емоції від цього чудового святкового дійства. Це Ірина Ярощук, Карина Залузська, Христина Киричук, Анастасія Гриб, Ольга Шавала. Від міського голови Петра Саганюка творчому колективу зразкової студії «Лодомир» та керівникові Галині Тюріковій було вручено Подяку за високохудожню виконавську майстерність, плідну творчу працю, вагомий внесок у розвиток галузей культури та освіти міста, популяризацію вокального мистецтва та українських народних звичаїв і традицій.

Міський конкурс "Успішний педагог на 2017-2020роки".

26 грудня міський голова Петро Саганюк вручив сертифікати на преміювання відзнакою міськради «Успішний педагог» 2017-2020. Таку нагороду отримала керівник зразкової студії «Лодомир» центру позашкільної освіти Галина Володимирівна Тюрікова.

 Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Зимова перлина" 2017. 

18 грудня у "Сонячній долині", що знаходиться біля м.Чернівці, відбувся Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв "Зимова перлина" 2017. Представницею від нашої зразкової студії була Самолюк Ярослава, яка показала високий рівень підготовки конкурсної програми. Зачарувавши журі своєю майстерністю, душевністю виконання пісні "Ой летіли дикі гуси", Ярослава стала лауреатом 1 премії. Вітаємо переможницю!!! Бажаємо подальших успіхів!!! 

Міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв «ЗІРКОВА ХВИЛЯ 2017»

15 – 17 грудня 2017 року у місті Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв «ЗІРКОВА ХВИЛЯ 2017». При підтримці та участі: Міністерства Міжнародних фестивалів-конкурсів культури та мистецтв України ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга», департаменту культури, Міністерства освіти та науки України, Палацу Культури ім.Гната Хоткевича. У ньому брали участь солістки нашої студії Анна Лазорко, Богдана Андрійчук та Ярослава Самолюк. Дівчата достойно виступили в своїх категоріях. Журі  оцінили їхню майстерність найвищими балами. Аня  і Бодана стали лауреатами перших премій, Ярослава - другої. Щиро вітаємо Переможців!!! Бажаємо наступних звершень!!!

14 грудня заходи з нагоди Дня ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції відбулись у місті. У культурно-мистецькому центрі привітали з 20-річчям діяльності членів міської громадської організації «Спілка Чорнобиль», а місцеві артисти підготували для ліквідаторів аварії на ЧАЕС концертну програму. Серед них були і наші дівчата з квартету «Експромт», які подарували три пісні.

5 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України, урочистості з вшанування військових пройшли у Володимирі-Волинському. 

В районному будинку культури на військовослужбовців очікували нагороди та святковий концерт, в якому брали участь і наші вихованці студії: ансамбль "Лодомир" і квартет "Експромт".

28 листопада відбулось нагородження лауреатів Всеукраїнського 18 фестивалю конкурсу патріотичної пісні "Сурми звитяги" у Львівській опері ім. Соломії Крушельницької. Після якого всі присутні мали змогу отримати задоволення і духовно збагатитись від  творчих здобутків талановитої молоді, представленої на Гала концерті. Чудово презентували свої таланти вихованці нашої студії: ансамбль "Лодомир", Ліна Ткачук і квартет "Експромт", які стали переможцями у конкурсі. Вітаємо!!!!! Бажаємо наступних перемог!!!!.

" Зірковий парад 2017 "

24-26 листопада 2017 року відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв " Зірковий парад 2017 ", який проходив у Палаці культури ім. Гната Хоткевича у м.Львові. У ньому брала участь солістка Зразкової студії «Лодомир» Владислава Цицьора, яка стала переможцем у старшій віковій групі, виборовши 1 місце. Вітаємо переможницю!!! Бажаємо нових звершень!!!

«Схожі на всіх і не схожі ні на кого».

    26 листопада 2017 року в Палаці культури м. Луцька пройшов обласний фестиваль двійнят і близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого». Фестиваль-конкурс проходив з метою розвитку дитячої творчості, розкриття нових обдарувань та сприяння їх подальшому розвитку, створення творчого потенціалу особистості дитини у різних жанрах сценічного мистецтва.

Свою майстерність і свої таланти презентували вихованці зразкової студії «Лодомир» близнюки Ангеліна та Анстасія Слісаруки, які перемогли у міському конкурсі. Дівчатка  на обласному конкурсі посіли друге призове місце. Вітаємо переможців!!! Бажаємо наступних перемог!!!

21 листопада у центрі позашкільної освіти пройшов міський етап фестивалю-конкурсу двійнят та близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого».  Учасники продемонстрували відеоролики про своє життя та захоплення, а також власні досягнення і таланти.  Перемога та право представляти місто у обласному конкурсі близнят та двійнят дістались Ангеліні та Анастасії Слісарукам.

 Маленькі “рафаелки”  Ангелінка та Анастасія Слісаруки вразили усіх  професійним виконанням пісні про події на сході України. Ці два янголятка зуміли заспівати так, що у декого у залі на очі навертались сльози. Дітки ось уже три роки займаються вокалом у Зразковій студії "Лодомир" у Галини Тюрікової, і вже не вперше беруть участь у цьому конкурсі.

Отож, вітаємо і бажаємо успіхів і надалі!

«Golden Lion»


17-19 листопада в одному з найпрекрасніших міст Європи побудованого з любов'ю, гармонією, європейським шармом та тонким розумінням краси – місті Львові, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Golden Lion»/

Конкурс проходив у Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича. Його учасницею стала солістка зразкової студії «Лодомир» Уляна Сурмик, яка в своїй віковій групі отримала 1 премію. Вітаємо переможницю! Бажаємо подальших успіхів!!!

У Львові з 2 по 6 листопада відбувався XVІІІ Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги».

Фестиваль проводився за сприяння Міністерства освіти і науки України  за участю дітей, учнівської та студентської молоді, які на конкурс мали представити 2 пісні патріотичного спрямування.

У заключному етапі фестивалю взяли участь близько 12000 учасників у різних номінаціях.

За чотири конкурсних дні було прослухано 172 концертних номери.

У  конкурсі взяли участь представники Львівської, Вінницької, Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Полтавської, Житомирської, Чернігівської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської, Донецької областей.

На конкурсі свою програму представила і наша зразкова студія вокального співу «Лодомир».

Ансамбль заспівав повстанську пісню «Чорними хмарами» і нову патріотичну пісню автора Тетяни Тихомирової «Протягни мені руку». Квартет «Експромт» чудово виконав повстанську пісню «Де ж наша слава» і сучасну пісню автора Лесі Горови «Солдатику мій». Ці два колективи стали лауреатами перших премій в своїх номінаціях.

Душевно, дуже чуттєво і трепетно виконала свою сумну повстанську пісню «Серед диких степів», а також пісню «Молитва» солістка студії Ліна Ткачук, яка серед чиленних вокалістів отримала звання лауреата 2 премії.

Вітаємо переможців!!!

Відзначення Дня захисника Вітчизни та 75-річниці створення УПА.

У Володимирі-Волинському  біля пам’ятного хреста Героям ОУН-УПА, мешканці і гості міста вшанували пам’ять полеглих за незалежність України. Після молитви та покладання квітів вихованці «Лодомиру» представили в’язанку повстанських пісень.

День відкритих дверей у ЦПО.

Своїми спогадами поділились випускники  з різних гуртків ЦПО. Привітавши свого педагога теплими щирими словами та квітами подарували свої пісенні вітання випускники Наталія Чепіль, Ірина Хомяк та теперішні вихованці "Лодомиру".

Відзначення 26-річниці від проголошення Незалежності Украни уВолодимирі-Волинському.

Володимир-волинців зі святом вітали в сквері біля історичного музею. Так, першим привітав жителів міста мер Петро Саганюк, котрий окрім побажань висловив вдячність всім, хто переймається життям міста та сприяє його розвитку, вручив нагороди володимир-волинцям, котрі внесли значний вклад в розвиток Володимира-Волинського.

Керівник зразкової студії вокального співу «Лодомир» Галина Тюрікова була нагороджена Знаком за заслуги перед містом  та грамотою ВТО Союзу Українок за багаторічну творчу, жертовну працю на утвердження Незалежної Соборної України. 

Піснею "Два кольори" свого керівника привітав випускник студії Олександр Чишій, який цьогоріч став студентом Київського інституту музики імені Р. М. Глієра.

Після офіційної частини відбулося свято "Володимир у вишиванці", на якому концертну програму представили вихованці зразкової студії "Лодомир".

День міста у Володимирі -Волинському.

Театралізоване дійство «Володимирський узвіз», яке є кульмінацією святкових заходів із нагоди Дня Міста, зібрало в сквері біля історичного музею силу-силенну гостей.

Для всіх присутніх свою вітальну програму подарували зразкова студія вокального співу «Лодомир», ансамблі танцю «Грейс» та «Колорит». Щирими оплесками глядачі обдаровували юних виконавців: старшу вокальну групу «Лодомир», молодшу групу «Полунички», солістів студії: Ольгу Луцюк, Софію Мєлкоєдову, Уляну Сурмик, Юлію Шулик, Богдану Андрійчук, Юлію Юнак, Дмитра Нехая, Анну Лазорко, Ліну Ткачук і дует «Стильні дівчата», які виконали свої найкращі пісні.

Пісенний конкурс «Яскраві діти України»

У Луцьку молодь зі всіх куточків Волині змагалася на масштабному пісенному конкурсі" Яскраві діти України", який підтримав народний депутат України Степан Івахів. 

Святковий концерт відбувся у Волинському обласному драматичному театрі у день Конституції України, 28 червня. 

У конкурсі брала участь наша вихованка - солістка студії Ліна Ткачук, яка виборола за пісню "Молитва" приз глядацьких симпатій і путівку в табір "Артек".

День конституції у Володимирі.

28 червня біля мистецького центру була проведена святкова програма з конкурсами і забавами. В концертній програмі брали участь наші вихованці студії: Ірина Гонтарук , Анна Лазорко і Богдана Андрійчук.

25-го червня пройшли заходи з відзначення Дня молоді 

У рамках концертно-розважальної програми перед присутніми виступали вихованці вокальної студії “Лодомир” та фіналісти талант-шоу “Битва талантів”. Свої пісні дарували Анастасія Гриб і Анна Лазорко.

Вихованці "Лодомиру" та "Веселки" у Польщі на благодійному фестивалі.

 

На «Зоряному Олімпі» нагороджували кращих

24 травня, як і щорічно наприкінці навчального року, у міському культурно-мистецькому центрі відбулося свято обдарованої учнівської молоді, під час якого відзначили найталановитіших школярів нашого міста – переможців обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань і їх наставників, вчителів, творчих керівників та тренерів.

Грамотами Володимир-Волинського міського голови та грошовими преміями були нагороджені вокальна група Зразкової студії вокального співу «Лодомир», секстет «Експромт», солісти студії Олександр Чишій та Уляна Сурмик за перемоги у обласних конкурсах. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у подальших творчих змаганнях!

 

17 травня, о 17.00 в культурно-мистецькому центрі відбувся концерт «Вишиванка цвіте над Україною», де свої пісні дарували вихованці народної студії «Лодомир»: квартет «Експромт», солісти Гонтарук Ірина, Уляна Сурмик, Вероніка Савюк та Ольга Луцюк.

Напередодні Дня Матері 12 травня у міській бібліотеці для дітей поетичним словом та інструментальною композицією вітали матерів-володимирчанок. А музичним пісенним подарунком для всіх присутніх стали виступи солістів зразкової студії «Лодомир» - Юлі Шулик, Олі Луцюк, Аліни Смірнової, Ірини Гонтарук, Ліни Ткачук та Олександра Чишія, які співали пісні про найдорожчу в світі людину – Маму.

  

27 квітня проходив конкурс агітбригад волинської області. Вихованці студії Олександр Чишій і "Експромт" вітали присутніх своїми піснями.

26 квітня у Володимирі-Волинському відбулися пам’ятні заходи, приурочені 31-ій річниці аварії на Чорнобильській АЕС. У концерті-реквіємі брали участь солістки студії Анна Лазорко з піснею «Чорнобильська біда» та Ліна Ткачук з піснею «Молитва».

25 квітня відбувся міський огляд художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Володимира-Волинського під назвою «Дитинства веселковий світ». В ньому брали участь і вихованці нашої студії. Молодша група «Полунички» разом зі старшою групою в пролозі виконали пісню «Люблю Україну», дует Ткачук Ліни і Олександра Чишія чудово виконав пісню «Молитва», старша група «Лодомиру» представила слухачам літературно-музичну композицію «Відвага народжена з любові», в якій виконувались фрагменти трьох пісень: «Батьківщина, «Солдатику мій» (у виконанні квартету «Експромт») та «Нашим військовим».

Від імені Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка, виконавчого комітету міської ради керуюча справами виконавчого комітету Наталія Прогонюк щиро подякувала всім і побажала творчої наснаги, натхнення, успіхів у всіх починаннях, миру й усіх Господніх гараздів на життєвому шляху!

21квітня 2017 року Всеукраїнський конкурс “Твій Шанс” зібрав у Луцьку тисячу найталановитіших учасників з усієї України.

Солісти зразкової студії "Лодомир" достойно виступили зі своїми вокальними творами, за що отримали щирі оплески глядачів і членів журі. У молодшій групі лауреатом 3 премії стала Луцюк Оля. У середній віковій групі лауреатом 1 премії стала Ліна Ткачук, а 2 премії - Ярослава Самолюк. Щиро вітаємо переможців!.

19 квітня 2017 року у місті Нововолинськ відбувся обласний конкурс літературно-музичних, хореографічних композицій, малюнків, фотографій, «Сонце України в наших руках». Вихованці "Лодомиру" представили літературно-музичну композицію "Відвага народжена з любові" і отримали 2 місце. Вітаємо!

23 березня у Володимир – Волинській міській бібліотеці для дітей відбувся міський етап конкурсу "Книгоманія -2017". Святкову атмосферу заходу доповнили вихованці зразкової студії "Лодомир" ЦПО( керівник Галина Володимирівна Тюрікова) Уляна Сурмик, Анна Наконечна,Ольга Луцюк і Богдана Андрійчук,які підготували для присутніх чудову музичну програму.

9-го березня в парку “Слов’янський” у Володимирі-Волинському провели урочисті заходи щодо відзначення 203-річниці з дня народження Тараса Шевченка. Окрім традиційної панахиди та покладання квітів, данину Кобзарю віддали читанням його віршів та виконанням пісень на вірші Кобзаря. 

Олександр Чишій заспівав "Ой нема, нема ні вітру, ні хвилі" з “Гамалії”. Найбільше емоцій в присутніх викликало вокальне виконання твору “Думи мої, думи…” учнями Зразкової студії  “Лодомир” ЦПО (керівник Галина Тюрікова). Присутні мешканці міста разом із учнями співали відомий твір Кобзаря.

2 березня у Володимир-Волинському історичному музеї відбулася презентація виставки живопису Віталія Федоренка під назвою «Вслід за почуттям…».

Окрасою презентації стали музичні виступи, підготовлені вихованцями центру позашкільної освіти. Зокрема, учні грали на піаніно, читали вірші, а Вероніка Сав'юк і Уляна Сурмик співали пісні.

26-го лютого у Володимир-Волинському парку “Слов’янський” відбувся третій щорічний благодійний ярмарок “Наблизимо перемогу!” на підтримку дітей учасників антитерористичної операції. Організатори ярмарку представники громадської організації “Об’єднання Активіст” запросили прийняти участь у заході місцевих підприємців, народних умільців та всіх хто міг допомогти в організації.

Для всіх присутніх був проведений концерт, в якому взяли участь юні виконавці зі зразкової студії “Лодомир” та спеціальний гість лідер гурту “Мандри” Сергій Фоменко.

Вихованці нашої студії виразили свою небайдужість до такої благородної акції, подарувавши півторагодинниу програму патріотичних пісень.  Свою майстерність демонстрували старша і молодша вокальні ансамблі, солісти: Ліна Ткачук, Марта Вальчук, Олександр Чишій, Дмитро Нехай, Ірина Гонтарук, Анна Лазорко, Аліна Смірнова, Вікторія Корець, Уляна Сурмик, Вероніка Савюк, Ольга Луцюк та квартет "Експромт".

Міжнародний фестиваль-конкурс "Покори сцену"

4 лютого 2017р. в м. Києві відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс "Покори сцену". В ньому брала участь вихованка студії Луцюк Оля, яка отримала 2 премію. Вітаємо! 

25 січня 2017року у Ковелі відбувся обласний конкурс української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», в якому брали участь вихованці нашої студії. Перемогу в конкурсі Гран-прі отримав Олександр Чишій, а Уляна Сурмик у молодшій категорії - 2 премію. Вітаємо!

Благодійний концерт “З колядою в серці”.

8-го січня у приміщенні Володимир-Волинського районного будинку культури відбувся благодійний концерт “З Колядою в серці”, який традиційно дев'ять років поспіль проводять у другий день Різдва вихованці зразкової студії "Лодомир" і її керівник Галина Тюрікова. Діти подарували глядачам чудові колядки і різдвяні пісні, які виконувались акапельно і з супроводом. Вдячними оплесками зустрічали ансамблі "Лодомир" і молодший ансамбль "Полунички", три дуети, секстет"Експромт", солістів: Олександра Чишія, Дмитра Нехая, Ліну Ткачук, Марту Вальчук, Аліну Смірнову, Анну Лазорко, Ірину Гонтарук, Уляну Сурмик, Ярославу Самолюк, Юлію Шулик, Ольгу Луцюк, А також випускниць студії Катерину Рибак та Анастасію Гриб. Дуже талановито і професійно виконували свої ролі учасники вертепу та сценки "Вечір коляди".

Підтримати хорошу благодійну справу долучились діти танцювальних колективів "Колорит" , керівник Наталія Лис, "Веселка" , керівники Марія Буховецька та Ольга Демосюк, а також вихованці секції художньої гімнастики, тренери Олена Медведюк, Ілона Авдійчук, хореограф Валентина Карпюк, які додали концерту різнобарв'я і емоційності. 

Дуже приємно, що наші діти розуміють, як важливо незабувати і підтримувати наших військових, які забезпечують їм мирне небо над головою, навіть, ціною власного життя.

Ансамбль "Полунички" на новорічному святі в ЦПО.

19-го грудня відбулося урочисте запалення вогнів головної лісової красуні Володимира-Волинського.

Участь в урочистому відкритті святкового дерева взяв міський голова Петро Саганюк, який привітав присутніх дітей з Днем Святого Миколая та роздав солодкі подарунки малечі. Також на святі виступили діти-вихованці зразкової вокальної студії “Лодомир”.

10 грудня 2016 року у Луцькому педагогічному коледжі Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів за підтримки управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації проведено обласний конкурс вокальних ансамблів малих форм «Ми діти твої, Україно».

Під час конкурсу учасники продемонстрували сценічну культуру, емоційність виконання, володіння голосом та акторську майстерність, яскравість, самобутність.

Вихованці зразкової студіїї також прийняли в ньому участь і стали володарями 1 премії. Вітаємо переможців!

 

15 - 17 грудня в м.Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "ЗІРКОВА ХВИЛЯ 2016", в якому брали участь вихованки студії Ірина Гонтарук і Ярослава Самолюк. У своїх номінаціях дівчата гарно виступили і обидві стали лауреатами 2 премії. Вітаємо!

14 грудня  в день ліквідатора ЧАЕС  культурно-мистецькому центрі відбулось вшанування людей, які самовіддано, ціною власного здоров'я, а, навіть, життя, працювали над ліквідацією аварії на Чорнобильській АЕС. Вихованці зразкової студії подарували їм кілька пісень. З піснею "Герої не вмирають" виступила Ліна Ткачук. Уляна Сурмик виконала пісню "Намалюй", а Ірина Гонтарук зачарувала піснею "Верше".

7 грудня в місті відзначали День місцевого самоврядування. Вихованці студії привітали піснею всіх причетних до цього свята.

18 листопада у Центрі позашкільної освіти відбувся міський фестиваль - конкурс двійнят та близнят «Схожі на всіх і не схожі ні на кого». У ньому брали участь солістки студії Слісарук Ангеліна і Настя, які стали переможцями.

1 грудня на обласному конкурсі "Схожі на всіх і не схожі ні на кого" вони зайняли 3 місце. Вітаємо!

30 листопада В Володимир – Волинській міській бібліотеці для дітей відбувся міський літературний конкурс « Думи і мрії» на кращий власний поетичний чи прозовий твір серед учнів 1-11 класів, на тему «Лише Батьківщина, лише Україна».

Цікаво і святково пройшов захід . Юних талантів прийшов привітати начальник Володимир – Волинського міського відділу культури і туризму Роман Юрійович Віслобоков, він побажав учасникам творчого горіння і наснаги. Присутні також мали можливість послухати чудові пісні про Україну у виконанні вихованців зразкової студії «Лодомир» ЦПО, художній керівник Галина Володимирівна Тюрікова.

 

 

У Володимирі-Волинському святкували День студента.

Увечері 16-го листопада в культурно-мистецькому центрі відбувся святковий концерт присвячений Дню студента та організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту. Перед присутніми виступали також солісти зразкової студії Олександр Чишій, Ліна Ткачук, Дмитро Нехай та Наталія Чепіль. Концерт був дуже динамічним, драйвовим та позитивним.

Концерт-вітання для працівників культури з нагоди їх професійного свята.

9 листопада  в культурно-мистецькому центрі вітали працівників відділу культури міста. Свої музичні привітання присутнім дарували вихованці зразкової студії "Лодомир". Пісні про Україну виконали старша вокальна група  і молодша "Полунички". Після хвилини мовчання за загиблими воїнами дуже чуттєво виконав пісню "Пам'ятаймо" соліст студії Олександр Чишій, викликавши щем у грудях та сльози скорботи у батьків загиблого Святослава Абрамюка та всіх глядачів. Майстерно виконали свої пісні солісти Уляна Сурмик та Ліна Ткачук. Красу багатоголосся показали квартет "Експромт" з піснею "Три дороги".  Патріотизм та милозвучну красу українських пісень глядачі відчули у попуррі, яке виконали солісти студії, та заключній пісні "Україна - це ми", яку подарували всі учасники студії "Лодомир".

У студії інтернет-видання "Буг" Олександр Чишій, учасник проекту "Голос діти", розповів про свою участь у проекті у команді Тіни Кароль, а також, про плани на майбутнє.

1

 

Конкурс патріотичної пісні "Сурми звитяги-2016".

25 жовтня в Культурно-мистецькому центрі відбувся щорічний конкурс патріотичної творчості "Сурми звитяги". Зразкова студія "Лодомир"  підготувала нову програму, в яку входили в'язанка повстанських пісень у акапельному виконанні вокальної групи та дві сольні пісні патріотичного спрямування, які виконали солісти студії Ліна Ткачук і Анна Лазорко. Вихованці чудово справились з завданням,  показавши майстерне чуттєве виконання, за що отримали два перших і одне друге місце та оплески вдячних глядачів.

 

Свято захисника України.

14 жовтня на свято Покрови у місті відбулася урочиста хода до пам'ятника борцям за волю України ОУН-УПА, де відбулась панахида та покладання квітів. Після цього ветеранів привітали діти ЦПО і повстанський гімн УПА виконали вихованці зразкової студії "Лодомир".

2 жовтня відбувся 9 фестиваль традиційної національної культури "Український коровай-сузір'я", на якому свою програму представила зразкова студія "Лодомир". Свою майстерність презентувала старша вокальна група, солісти Олександр Чишій, Ліна Ткачук, Ірина Гонтарук.

Напередодні Дня вчителя 28 вересня у КМЦ відбувся святковий концерт, на якому з піснею-дарунком виступила вокальна група студії "Лодомир".

24-25 вересня в м. Миргород відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс "Діти сонця і миру". В ньому брала участь солістка студії Ярослава Самолюк, яка отримала 3 премію. Вітаємо!

День відкритих дверей

15 вересня 2016 року в Центрі позашкільної освіти проведено День відкритих дверей. На святі були присутні діти, батьки, педагоги та керівники гуртків. Свою майстерність продемонстрували і гуртківці вокальної студії "Лодомир", виконавши попурі з українських пісень.

img_9947

Володимир у вишиванках…

Традиційно на День Незалежності вже кілька літ поспіль у Володимирі-Волинському проходить Свято вишиванки. На дійство приходять цілими родинами у гарних різнобарвних  вишиваних строях.

Цьогоріч учасники демонстрували чудові вишивані наряди. Найбільше вирізнялися своєю самобутністю та оригінальністю старовинні вишиванки. Це ж не тільки сімейна реліквія, це ще й історія нашого українського роду.

Чудові патріотичні пісні виконали солістки зразкової студії «Лодомир» Анастасія Гриб, Ліна Ткачук, Анна Лазорко та Ірина Гонтарук.

 

 

Вечірній святковий концерт до 25 річниці Незалежності України відкрила вокальна група студії "Лодомир" піснею "З Днем народження, Україно!" та разом з танцювальним колективом "Колорит" представила композицію "Попурі українських пісень".

 

 

ВИСТАВКА ДО 25 РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОМУ МУЗЕЇ

23 серпня у Володимир-Волинському історичному музеї імені Омеляна Дверницького було відкрито виставку, присвячену 25-річчю Незалежності України. На ній експонуються фотоматеріали, які висвітлюють події 90-х років ХХ століття на Володимирщині – перші патріотичні мітинги, догляд за могилами героїв, які загинули у боротьбі за Незалежність нашої Вітчизни, «живий ланцюг» 1990 року, який відбувся на Замковій площі у Луцьку, де й побувала делегація з Володимира-Волинського. Виступаючі на відкритті виставки згадали Олексія Буторіна, Дмитра Себія, Ярослава Царука, Ангеліну Комаревич, Андрія Микиту, які багато зробили для пробудження національної свідомості володимирчан на початку 90-х років минулого століття.

Пісні про Україну виконали вихованці студії вокального співу «Лодомир» Ліна Ткачук, Вероніка Савюк і Аня Лазорко.

 

День міста У Володимирі Волинському.

31 липня у Володимирі-Волинському святкували 1028 річницю. На традиційному Володимирському узвозі  був великий патріотичний концерт. Дуже тепло сприймали глядачі юних майстрів співу і танцю: зразкову студію вокального співу «Лодомир», зразковий колектив народного танцю «Веселка», ансамблі танцю «Колорит» і «Грейс», фіналістку шоу «Голос країни», випускницю студії «Лодомир», Катерину Рибак. 

 

 

 

Стипендіатки Союзу українок Америки співатимуть на гала-концерті у Львівській опері.

 За сприяння місцевої філії Союзу українок, четверо володимирських школярок стали учасницями міжнародного свята української молоді, організованого громадською радою «Святий Юр», Центром національного виховання ім. Андрея Шептицького, університетом «Львівська політехніка» та львівською школою № 34 ім. Маркіяна Шашкевича.

  Свято, яке призначили на 29 липня - день народження подвижника української церкви й духовності, видатного мецената й просвітника митрополита Андрея Шептицького, розпочалося молебнем на його честь на площі Святого Юра, біля недавно встановленого пам’ятника. Потім тут же відбувся фестиваль української пісні та конкурс дитячих малюнків. 

Вихованки володимирської зразкової студії вокального співу центру позашкільної освіти «Лодомир», стипендіатки Союзу українок Америки 12-річні Ліна Ткачук і Аліна Смірнова, які виконали на літній сцені по дві патріотичних пісні, відразу завоювали прихильність глядачів і журі. Наших юних співучих союзянок запросили до участі у гала-концерті, що запланований у програмі святкової академії, присвяченої митрополиту Андрею Шептицькому, на 26 серпня у Львівській опері.

  

Творчі канікули вихованців «Лодомиру».

17-20 червня шестеро солістів студії - Ліна Ткачук, Олександр Чишій, Дмитро Нехай, Марта Вальчук, Аліна Смірнова і Ірина Гонтарук були запрошені разом з вихованцями танцювального колективу «Колорит»  в якості гостей виступити на 14 Фестивалі пісні і форм творчих у місті Подоляни у Польщі. Діти підготували велику концертну програму на 1,5 години, в яку входили ансамблеві і сольні номери, квартет, дует та оригінальні танцювальні композиції. Наших вихованців дуже гарно приймали на фестивалі всі учасники, глядачі і гості.  Вони були справжніми зірками з України. У них брали автографи, з ними фотографувались. А під час концерту довго не могли відпустити: аплодували, кілька раз просили на «біс». Дуже були раді, коли почули, що «Гості з України» будуть виступати і на другий день. Організатори фестивалю подарували дітям відро морозива, а Мер міста – безкоштовне катання на атракціоні, бо там все дуже дорого.  Всіх нагородили грамотами, подарунками, запросили на наступний рік знову приїхати. А ще море емоцій викликало піднімання на повітряній кулі.   На третій день запланували подорож у місто Краків. Всі були зачаровані його красою. Побували на Вавелю, побачили замок,  милувались його величчю, чудовою архітектурою, витворами мистецтва, статуями, іконами. Фотографувались на березі річки Вісли, біля «вавельського смока». Потім відвідали Старе місто, Ринкову площу, Маріацький костел та інші історичні пам’ятки, про які цікаво розповідала Галина Петрівна, адже вона там була не вперше. Сповнені емоцій, з подарунками, сувенірами повернулись додому.

 

 

 

26 червня  вихованці "Лодомиру" отримали запрошення приїхати з концертною програмою на Надбужанські Зустрічі артистичні до сусіднього польського міста Грубешова. І там також наші вихованці чудово показали свою майстерність, свій талант, за що отримали щирі оплески від глядачів і запрошення приїхати знову. Повернулись задоволені, трішки стомлені, але готові до інших подорожей. 

 

17 липня відділ культури запропонував вихованцям «Лодомиру» поїхати з концертом до наших відважних військових на полігон. Діти одразу погодились.  З почуттям відповідальності, гордості, патріотизму, вихованці підбирали концертні номери. Вирішили знову їхати з «Колоритом», щоб показати більш різноманітну програму. Військові були дуже раді цій зустрічі, їм дуже сподобалось, що діти так старались гарно виступити. Вони фотографували, знімали на відео, дарували дітям польові квіти і свої щирі оплески. Посмакувавши солдатської каші, побажавши нашим захисникам мирного неба, закінчення війни, удачі і зустрічі в рідному Володимирі, наші артисти повернулись додому.